Professional / Asennus & Hoito / Hoito-ohjeet / Julkisten tilojen matot

Julkisten tilojen matot

Concept Ultimate, Optimise 70 ja Silento Touch

HOITO-OHJE

Käytä kaikissa huonekalujen jaloissa huopasuojia, jotta lattia säilyy naarmuuntumattomana ja helppohoitoisena.

Käyttöönottopuhdistus

Poista irtolika moppaamalla tai imuroimalla. Pese lattia koneellisesti heikosti emäksisellä tai likaantuneempi lattia emäksisellä puhdistusaineella. Käytä yhdistelmäkonetta ja punaisia laikkoja tai lattianhoitokonetta ja vesi-imuria. Huuhtele lattia hyvin. Kiillota puhdas lattia SHS-koneella, joko kuivana tai hoitavan aineen kanssa.

Suojaus 

Lattiaa ei vahata; matot ovat tehtaalla valmiiksi HyperGuard+ -PUR-käsiteltyjä (= polyuretaani).

Ylläpitohoito

Käytä siivouksessa kuivia/nihkeitä menetelmiä vuorotellen kosteiden kanssa. Säännöllinen yhdistelmäkoneajo pitää lattian puhtaana ja vältyt raskailta peruspuhdistuksilta. Käytä heikosti emäksistä puhdistus- ja hoitoainetta. Voit puhdistaa lattian myös SHS-koneella hoitoainetta käyttäen. Tarpeen vaatiessa konetus vahvemmalla hoitoaineella.

Peruspuhdistus

Pese lattia likaisuuden mukaan heikosti emäksisellä tai emäksisellä puhdistusaineella. Käytä lattianhoitokonetta ja punaisia tai sinisiä laikkoja. Huuhtele lattia huolellisesti. Kosteapyyhi puhdas lattia hoitoaineliuoksella ja aja kuiva pinta SHS-koneella. Voimakkaammin rasitetuille alueille voit tehdä tarvittaessa paikkavahauksen.

Upofloor Julkisten Tilojen Hoito-ohje.pdf