Professional / Asennus & Hoito / Hoito-ohjeet / Upofloor Finntile

Upofloor Finntile

HOITO-OHJE

Käytä kaikissa huonekalujen jaloissa huopasuojia, jotta lattia säilyy naarmuuntumattomana ja helppohoitoisena!

Käyttöönottopuhdistus
Poista irtolika moppaamalla tai imuroimalla. Pese lattia emäksisellä glykoleja sisältävällä puhdistusaineliuoksella. Noudata ainevalmistajan annostusohjetta.
Käytä lattianhoitokonetta, mustia tai ruskeita laikkoja. Huuhtele lattia hyvin. Vältä kuitenkin liiallista vedenkäyttöä.

Vahaus
Vahaa puhdas ja kuiva lattia kulutusta kestävällä vesipohjaisella vahalla kahteen kertaan. Anna ensimmäisen vahakalvon kuivua riittävästi ennen toisen kalvon levittämistä (min. 1 h, kesäaikana miel. seuraavaan päivään).

Ylläpitohoito
Käytä siivouksessa kuivia/nihkeitä menetelmiä vuorotellen kosteiden kanssa. Säännöllinen yhdistelmäkoneajo pitää lattian puhtaana ja vältyt raskailta peruspuhdistuksilta. Koneessa punaiset laikat. Käytä heikosti emäksistä puhdistus- ja hoitoainetta. Voit puhdistaa lattian myös SHS- koneella hoitoainetta käyttäen. Pintapesu ja paikkavahaus on suositeltava menetelmä kovan kulutuksen kohteissa ellei hoitoaine riitä lattian suojaukseen.

Peruspuhdistus
Pese lattia emäksisellä, tarvittaessa vahvasti emäksisellä, peruspuhdistusaineella. Käytä lattianhoitokonetta ja karkeita, mustia tai ruskeita laikkoja. Vältä liiallista vedenkäyttöä ja pitkiä vaikutusaikoja. Elleivät vahakalvot ja lika irtoa, tee pesu uudelleen. Huuhtele lattia huolellisesti. Vahaa puhdas ja kuiva lattia kulutusta kestävällä vesipohjaisella vahalla kahteen kertaan. Huomioi vahakalvojen riittävä kuivumisaika.

Upofloor Finntile Hoito-ohje.pdf