Professional / Media / Media ja uutiset / Estrad-tuoteperheen uudistunut värimallisto
2016-05-31 13.00

Estrad-tuoteperheen uudistunut värimallisto

Upofloor Estradin värimallisto on uudistunut ja tuotteiden raaka-ainepohja on muutettu entistä ympäristöystävällisemmäksi.

Estrad-tuoteperhe
Upofloorin valmistama Estrad-muovimatto on kotimainen lattiamateriaalien klassikkotuote. Estrad sopii hyvien käyttöominaisuuksiensa ansiosta kovan kulutuksen julkisiin tiloihin kuten kouluihin, sairaaloihin, toimistoihin, myymälöihin sekä päivä- ja vanhainkoteihin. Uudistunut raikkaampi värimallisto tarjoaa sekä maanläheisiä sävyjä että vahvoja, värikkäitä sävyjä eloisampaan sisustukseen.

Ftalaattivapaat päällysteet
Estrad-tuoteperheen päällysteitä on kehitetty edelleen huomioiden niin ympäristöystävällisyys kuin puhdas sisäilma. Uudistuneiden tuotteiden emissiotasot ovat erittäin alhaisia, sillä tuotannossa käytetään vain ftalaattivapaata pehmitintä.

Tuotteet ovat M1 luokiteltuja.

Valmistettu Suomessa
Estrad-lattianpäällysteet valmistetaan Suomessa Upofloorin tehtaalla Nokialla. Ensiluokkaisista raaka-aineista ja tarkkaan suunnitelluista käyttöominaisuuksista syntyvä laatu merkitsee turvallisuutta ja pitkää käyttöaikaa kovassakin kulutuksessa. Tuotannossa on huomioitu raaka-aineiden optimaalinen käyttö sekä kierrätettävyys.

Katso uudistuneet värimallistot täältä – Estrad, Estrad dB, Estrad ESD ja Estrad Plano:
Muovimatot

LISÄTIETOJA:

Kyösti Puurunen
Category Manager
Puh. 020 740 9565
kyosti.puurunen@upofloor.fi

KUVAMATERIAALI:

Malla Tyrylahti
Markkinointikoordinaattori
Puh. 020 740 9485
malla.tyrylahti@upofloor.fi