Professional / Media / Media ja uutiset / Pvc- ja pehmitinvapaa Zero
2016-07-01 09.00

Pvc- ja pehmitinvapaa Zero

Vihreä kaikissa väreissä – entistä enemmän vaihtoehtoja

Markkinoiden laajin värimallisto

Upofloor Zero tarjoaa markkinoiden laajimman PVC-vapaiden muovilattianpäällysteiden värimalliston. Nyt yhteensä 51 väriä. Mallistossa on niin puhtaita inspiroivia sävyjä kuin laaja skaala rauhallisia sävyjä.

swatches-zero-news-colours

Uutuusvärit 2016
Zero-malliston uutuusvärien suunnittelussa olemme huomioineet asiakkaidemme toiveet saada mallistoon lisää maanläheisiä ja lämpöisiä värejä sekä sinisen sävyjä.

Valoisa keltainen 5729 tuo tiloihin keväisen auringonpaisteen. Hienostunut sammaleen vihreä 5768 luo ympärilleen tyyneyttä ja luonnonrauhaa. Murrettujen värien sarjaa jatkavat tunnelmallinen tiilenpunainen 5746 sekä täyteläinen okra 5776. Sinisten sarja on täydentynyt kahdella rauhallisella sävyllä, uudella turkoosilla 5759 ja heleän sinisellä 5758.

Hyvää sisäilmaa arvostavan ykkösvalinta

Upofloor Zero on täysin PVC- ja pehmitinvapaa lattianpäällyste. Se ei myöskään sisällä klooria, raskasmetalleja, biosidejä tai nanopartikkeleita. Zero on käyttäjäystävällinen valinta tiloihin, joissa asetetaan korkeat vaatimukset puhtaudelle ja hyvälle sisäilman laadulle: kouluihin, toimistoihin, päiväkoteihin, sairaaloihin ja muihin terveydenhuollon tiloihin.

Suomalainen innovaatio

Upofloor Zero on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.
Sen valmistusmateriaali Enomer® on Upofloorin oma innovaatio.


LISÄTIETOJA:

Kyösti Puurunen
Category Manager
Puh. 020 740 9565
kyosti.puurunen@upofloor.fi

KUVAMATERIAALI:

Malla Tyrylahti
Markkinointikoordinaattori
Puh. 020 740 9485
malla.tyrylahti@upofloor.fi