2017-08-31 09.00

Zero Sound

Toimivaa akustiikkaa julkisiin tiloihin

Terveellinen ja turvallinen - Ei sisällä PVC:tä eikä pehmittimiä

Julkisten tilojen materiaalivalinnoilla voidaan vaikuttaa suuresti tilojen viihtyisyyteen, siisteyteen, akustiikkaan, ergonomiaan sekä sisäilman laatuun. Upofloorin uutuustuote Zero Sound –matto on suunniteltu vastaamaan näihin moninaisiin myös lattiamateriaaleille asetettuihin vaatimuksiin.

Tietoisuus PVC:n haitallisista emissioista ja niiden vaikutuksesta ihmisten terveyteen kasvoi vuosituhannen vaihteessa. Upofloor on ollut lattia-alalla edelläkävijä ja tuonut markkinoille jo vuonna 2004 PVC- ja pehmitinvapaat lattianpäällysteet. Vuonna 2014 mallisto uudistui ja sai nimen Upofloor Zero. Tämän rinnalle on kehitetty Zero Sound –mallisto, jossa Zeron käyttäjä- ja ympäristöystävälliset ominaisuudet yhdistyvät hyviin akustisiin ja ergonomisiin ominaisuuksiin. Zero Sound on suunniteltu terveellistä, turvallista ja hiljaista ympäristöä ajatellen.

Zero Sound luo akustisesti toimivan ympäristön

Useat julkiset tilat, kuten koulut ja päiväkodit, ovat akustisesti vaativia ympäristöjä ja äänitasot voivat nousta niissä ajoittain korkeiksi. Zero Soundin suunnittelun pohjana on ollut kehittää lattiamateriaali, joka luo miellyttävän akustiikan ja vaimentaa niin askel- kuin hälyääniä ja vähentää kaikua. Zero Soundissa on akustisten ominaisuuksien lisäksi hyvät ergonomiset ominaisuudet, se on mukava käyttää ja kävellä.

Zero ja Zero Sound ovat hyvää sisäilmaa arvostavan ykkösvalinta

Zero ja Zero Sound ovat täysin PVC- ja pehmitinvapaita lattianpäällysteitä. Ne eivät myöskään sisällä klooria, raskasmetalleja, biosidejä eivätkä nanopartikkeleita, joten ne sopivat erinomaisesti tiloihin, joissa asetetaan korkeat vaatimukset puhtaudelle ja hyvälle sisäilman laadulle, esim. kouluihin, päiväkoteihin, palvelutaloihin, sairaaloihin ja muihin terveydenhuollon tiloihin.

Suomalainen innovaatio

Zero ja Zero Sound -matot on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Niiden valmistusmateriaali Enomer® on Upofloorin oma innovaatio. Enomer®-lattioilla on tutkitusti erinomainen kulutuksen- ja kemikaalienkesto. Lattioiden pitkäikäisyyden ja helpon puhdistettavuuden ansiosta elinkaarikustannukset pysyvät alhaisina.

Uusi Upofloor Zero Sound on käyttöominaisuuksiltaan, hoitomenetelmiltään ja kuosiltaan samanlainen Zero-maton kanssa, joten niitä voi hyvin yhdistää samoihin kohteisiin. Zero-mallistossa on 51 ja Zero Sound –mallistossa 16 värivaihtoehtoa. Laaja harmaiden skaala sekä inspiroivat puhtaat ja voimakkaat sävyt antavat monia mahdollisuuksia niin hillityn kuin ilmeikkäämmän ympäristön luomiseen.

Upofloor Zero Sound lyhyesti 

 • Julkisten tilojen terveellinen, turvallinen ja hiljainen lattianpäällyste
 • Askeläänenparannusarvo 15 dB
 • Luo miellyttävän akustiikan ja hiljentää askeläänet
 • Hyvät ergonomiset ominaisuudet, mukava kävellä ja käyttää
 • Käyttömukavuutta tuo myös lämmön tuntu
 • Valmistettu PVC- ja pehmitinvapaasta Enomer®-materiaalista
 • Erittäin pienet VOC-päästöt
 • M1-luokitus
 • Erinomainen kulutuksen- ja kemikaalienkesto
 • Helppohoitoinen, ei vaadi vahausta tai kuivakiillotusta
 • Antistaattinen, likaa ja bakteereja hylkivä
 • 16 värivaihtoehtoa, pehmeä kontrastinen kuosi
 • Kotimainen, valmistetaan Upofloorin tehtaalla Ikaalisissa 

Tutustu Zero Sound -malliston värivaihtoehtoihin tästä

LISÄTIETOJA:

Kyösti Puurunen
Category Manager
Puh. 020 740 9565
kyosti.puurunen@upofloor.fi

KUVAMATERIAALI:

Malla Tyrylahti
Markkinointikoordinaattori
Puh. 020 740 9485
malla.tyrylahti@upofloor.fi