Professional / Tuotteet / Asuntomatot

Asuntomatot

Joustovinyylimatot ovat kestäviä, joustavia ja helppohoitoisia asuintilojen lattianpäällysteitä. Ne tuntuvat pehmeältä ja lämpimältä jalan alla ja kestävät hyvin kosteutta. Hyvin ääntä eristävinä ne soveltuvat erinomaisesti kerrostaloasumiseen sekä lapsi- ja lemmikkiperheisiin. Osa tuotteistamme soveltuu myös kevyen käytön julkisiin tiloihin. Upofloor-joustovinyylimatot valmistetaan laadukkaista materiaaleista ja kuosivalikoima on erittäin laaja. Mattoja on saatavana 2- ja 4-metrin levyisinä.

Huonetoimitusmatot suoraan kotiisi toimitettuna

Huonetoimitusmalliston joustovinyylimatot ovat helppo ratkaisu, sillä ne toimitetaan määrämittaan leikattuina (leveys 4m) suoraan kohteeseesi 2-3 työpäivässä. Huonetoimitustuotteita löytyy useimmista mallistoistamme.

Tutustu koko valikoimaan sekä huonetoimitusmallistoihin tästä tai avaa esite tästä.

Mallistot

Blacktex

Blacktex-joustovinyylimatto sopii kaikkii kodin kuiviin tiloihin sekä kevyen käytön julkisiin tiloihin (käyttöalueluokitus 32-41, kulutuskerros 0,40 mm). Saatavilla 2 ja 4 metrin levyisinä.

Senior

Senior-muovimaton käyttökohteita ovat kovan kulutuksen kuivat asuintilat sekä kevyt julkinen käyttö, käyttöluokka 31, esim. palvelutalot ja päiväkodit.

Sonipro

Sonipro on asuintilojen joustovinyylimatto, joka soveltuu myös kevyen käytön julkisiin tiloihin (KL 31).

Upostep

Upostep on kestävä ja joustava asuintilojen lattianpäällyste. Se tuntuu pehmeältä ja lämpimältä jalan alla. Upostep täyttää askeläänen eristysvaatimukset, joten se soveltuu myös kerrostaloasumiseen.

Surfaces/Space-It Up

Surfaces/Space-It Up matto on värikkäämpi valinta kodin lattiaksi. Matot ovat helposti siivottavia ja lämpimiä vaihtoehtoja kodin kuiviin tiloihin. Lattian hoidoksi riittää imurointi ja pyyhkiminen kostealla.

Woodland/Cityscape

Woodland/Cityscape-joustovinyylimattojen PU lakattu pinta on kulutusta kestävä ja helppohoitoinen. Maton paksuus on 2,5 mm; se tuntuu pehmeältä ja joustavalta jalan alla.