Professional / Tuotteet / Laminaatti Poistuva mallisto

Laminaatti Poistuva mallisto

Laminaattilattia on helppo ja edullinen tapa saada kotiin uutta ilmettä. Se kestää kovempaakin kulutusta ja säilyy vähällä vaivalla siistinä. Laminaattilattian voi myös purkaa ja asentaa uudelleen. Korkealaatuisissa Upofloor-laminaattimallistoissa on useita tyylikkäitä vaihtoehtoja, mm. erittäin kookas lankku löytyvät Grandeur ja viistereunainen Xpert Pro –mallisto. Erilaiset pintastruktuurit ja –kuvioefektit sekä lankkulattian ilmettä korostavat reunaviisteet antavat sisustajalle mahdollisuudet mitä erilaisimpien tunnelmien luomiseen. Kaikkien tuotteiden käyttöluokka on vähintään 31, joten ne soveltuvat myös julkisiin tiloihin.

Perla

Kestävää kauneutta lattiaan; Perla on hinta-laatusuhteeltaan hyvä peruslaminaatti kodin tiloihin sekä kevyen rasituksen julkisiin tiloihin.

Grandeur

Erityisen pitkä ja leveä lauta antaa Grandeurille lankkulattian tyylikkään ja ylellisen ilmeen.

Xpert Pro AC5

Xpert Pro AC5 –laminaatti on korkealaatuinen ja kestävä, käyttöluokan 33 lattiaratkaisu niin kodin kuin julkisiinkin tiloihin.

Xpert Pro

Xpert Pro -uutuussarja tarjoaa tyyliä ja laatua erinomaisella hinta / laatusuhteella.

Vitality Diplomat

Kestävää kauneutta lattiaasi; klassisen tyylikkäitä sekä kodikkaan eloisia vaihtoehtoja. Lankkukuoseissa harjattu pinta, muissa tasainen pinta ja perinteinen 3-sauvakuosi.

Duralam

Duralam on hyvä ja kestävä peruslaminaatti, siksi hinta-laatusuhteiltaan oiva valinta kaikkiin koteihin.

Axion

Axion on kodikas, kulutusta kestävä ja edullinen laminaattilattia.

Pallas

Pallas laminaatti tarjoaa luonnollisen, harmonisen näköisen kehyksen kotisi sisustukseen.