Professional / Tuotteet / LifeLine / LifeLine Laatta

LifeLine Laatta

LifeLine -laatta on turvallinen ja ympäristöystävällinen valinta julkisiin kovan kulutuksen tiloihin. LifeLinen valmistukseen ei ole käytetty lainkaan PVC-muovia tai pehmittimiä. Materiaali voidaan kierrättää tuotannossa ja polttaa käytön jälkeen energiajätteenä.

LifeLine-laatan ilmeikäs kuosi sekä kestävä ionomeeripinta antavat lattialle pitkän käyttöiän alhaisin hoitokustannuksin. LifeLine-laatat ovat parhaimmillaan erityisen kovan rasituksen tiloissa, esim. käytävätiloissa, kouluissa ja myymälöissä.

LifeLine -laatat täyttävät myös laivakäytössä vaadittavat IMO (International Maritime Organization) -direktiivin mukaiset palomääräykset.

*Emissiomittaus Nro VTT-S-04272-07 8.5.2007

Uutuusmateriaali Enomer® - kestävä käyttää, ystävällinen ympäristölle ja ihmiselle

LifeLine®  -päällysteet valmistetetaan Ikaalisissa Upofloorin kehittämästä, täysin uudenlaisesta materiaalista Enomerista® . Enomer on ensimmäinen PVC- ja pehmitinvapaa lattiamateriaali, jolla saavutetaan erinomaiset käyttöominaisuudet ympäristöarvoista ja turvallisuudesta tinkimättä. Kotimaisista luonnonmineraaleista ja puhtaista termoplastisista polymeereistä koostuva materiaali ei sisällä lainkaan PVC-muovia, pehmittimiä, ftalaatteja, stabilisaattoreita eikä raskasmetalleja. Enomer on turvallinen valinta ihmiselle ja ympäristölle

Golfpallopinnalla lyömättömät käyttöminaisuudet

LifeLine -päällysteiden ionomeeri-impregnoitu kulutuskerros on samaa materiaalia kuin golfpallo, joten se kestää hyvin niin iskuja, painumia kuin kulumistakin. Päällysteet kuuluvat parhaaseen kulutuksenkestoluokkaan T. 

Ionomeerikulutuskerros ei vaadi vahausta. Lika ei tartu tiiviiseen pintaan, siksi päällyste on helppo ja kevyt puhdistaa ja ylläpitokustannukset pysyvät alhaisina. Loivan pintakuvioinnin ansiosta LifeLinella on hyvät kitkaominaisuudet, se on miellyttävä ja turvallinen askelten alla.

Turvallinen ja hygieeninen

Erityisesti sairaalaoloissa korostuvat LifeLinen puhtaanapidon helppous, hygieenisyys, erinomainen kemikaalienkesto sekä se, ettei päällyste toimi bakteerien (mm. MRSA) kasvualustana. Myös sisäilman kannalta materiaali on turvallinen: VTT:n tekemässä emissiotestissä ei tunnistettu yhtään sisäilmaan haihtuvaa ainetta (VOC).

Materiaali on täysin kierrätettävissä tuotannossa. Käytöstä poiston jälkeen se voidaan vielä hävittää polttamalla ja hyödyntää energiajätteenä.

Paksuus 2 mm
Pakkaus/kpl 20
Pakkaus 5 m²
Pituus 500 mm
Leveys 500 mm
Paino 3.6 kg/m²