Professional / Tuotteet / Quartz

Upofloor Quartz

Upofloor Quartz/Hovi on kehitetty kestämään julkisten tilojen kovinkin liikenne. Ainutlaatuisten puristettujen kvartsivinyylilaattojen valikoima on monipuolinen ja sopii vaativimpiinkin käyttökohteisiin. Laatat kestävät jopa pumppuvaunu- ja trukkikäyttöä.

Valmistus ainutlaatuisella kaksivaiheisella kuuma-kylmä-puristusmenetelmällä
suuressa paineessa tekee laatoista tiheitä, erittäin mittavakaita ja äärimmäisen kestäviä. Tiivis pinta estää likaa pääsemästä laatan sisään, eikä laattoja tarvitse vahata ennen käyttöönottoa.

Upofloor Quartz/Hovi sisältää noin 70% kvartsia ja luonnonmineraaleja sekä erittäin vähän pehmittimiä – vähäiset käytetyt pehmittimet ovat kasviöljypohjaisia ja ftalaatittomia. M1-sisäilmaluokiteltu tuote. Materiaali on täysin kierrätyskelpoista.

Mallistot

Quartz/Hovi Uni

Yksivärinen Quartz/Hovi Uni on puristettu kvartsivinyylilaatta julkisiin tiloihin. Laaja värimallisto antaa runsaasti vaihtoehtoja värisuunnitteluun.

Quartz/Hovi Tema

Quartz/Hovi Tema on puristettu kvartsivinyylilaatta kovan kulutuksen kohteisiiin. Quartz/Hovi Teman kevyt ja hillitty, pienistä muruista koostuva kuosi antaa rauhallisen taustan tilan muulle sisustukselle.

Quartz/Hovi Mosaic Classic

Quartz/Hovi-perheen perinteisen Mosaic-kuosin suosituimmat värit täydentävät erillisenä Classic-kokoelmana Mosaic-kuvioitua mallistoa.

Quartz/Hovi Mosaic

Kuosiltaan hyvin käytön jälkiä peittävä Quartz/Hovi Mosaic on parhaimmillaan erityisen kovan rasituksen tiloissa.

Quartz/Hovi Mosaic 61x61 cm

Mallisto kuten Quartz/Hovi Mosaic, mutta isommassa laattakoossa.

Finntile

Kotimainen, marmorikuvioitu Finntile-laatta on edullisen hintatason lattianpäällyste kovan kulutuksen julkisiin tiloihin.