Estrad

Estrad on homogeeninen julkisten tilojen matto. Hillitysti kuvioitu Estrad soveltuu käytettäväksi monenlaisissa kovan kulutuksen tiloissa mm. sairaaloissa ja kouluissa. Vähäeleisenä ja maanläheisenä Estrad-lattia antaa tilaa muulle sisustukselle; toisaalta valittavana on myös vahvoja, värikkäitä sävyjä eloisampaan sisustukseen.

Estrad -lattiaa ei tarvitse vahata. Päällyste on valmistettaessa valmiiksi TOP Protection PUR-pintakäsitelty (polyuretaani).

Estrad-tuoteperhe - helppohoitoista kestävyyttä

Estrad-päällysteitä on valmistettu Nokialla jo yli 20 vuotta; ne kuuluvat suomalaisen lattiavalmistuksen klassikkotuotteisiin. Käyttöominaisuudet on vuosien mittaan hiottu huippuunsa, viimeisimpinä uudistuksina entistäkin helppohoitoisempi TOP Protection -pinta ja ja parhaan T-luokan kulutuskestävyyden antava reseptuuri.

Estrad-tuoteperheen lattianpäällysteet tarjoavat erinomaiset kulutuksenkesto- ja käyttöominaisuudet vaativissa kohteissa kuten oppilaitoksissa sekä terveydenhuolto- ja palvelusektorilla. Puolikova päällyste on miellyttävä jalalle ja kosteudenkestävä.

Katso Upofloor Estrad esite

Paksuus 2 mm
Pituus 10-25 m
Leveys 1,5 m
Paino 3,0 kg/m²