Professional / Tuotteet / Upofloor Quartz / Quartz/Hovi Mosaic 61x61 cm

Quartz/Hovi Mosaic 61x61 cm

Quartz/Hovi Mosaic on puristettu kvartsivinyylilaatta kovan kulutuksen kohteisiin. Kuosiltaan hyvin käytön jälkiä peittävä Quartz/Hovi Mosaic on parhaimmillaan erityisen kovan rasituksen tiloissa, esim. käytävätiloissa, kouluissa ja myymälöissä.

Quartz/Hovi Mosaic, kuten muutkin Quartz/Hovi-tuotteet, on saatavissa koossa 30 x 30 cm, mutta lisäksi Mosaic-mallisto on kokonaisuudessaan saatavana myös koossa 61 x 61 cm. Näyttävä, iso laatta on nopea asentaa laajoihin tiloihin

Ainutlaatuinen Quartz/Hovi-tuoteperhe

Suomalaisen Quartz/Hovi-tuoteperheen puristetut kvartsivinyylilaatat on tarkoitettu julkisiin tiloihin kovan kulutuksen kohteisiin. Quartz/Hovi-laattojen pääraaka-aineena käytetään kvartsihiekkaa, minkä ansiosta laatat kestävät hyvin kovaa kulutusta ja jopa trukkiliikennettä. Quartz/Hovi-laatoista on n. 60 vuoden käyttökokemukset.

Quartz/Hovi on ekologinen ja turvallinen lattiamateriaali; sen sisäilmapäästöt ovat aina olleet hyvin alhaiset, koska pehmittimien määrä kvartsivinyylilaatoissa on vähäinen. Uusissa mallistoissa sisäilmaystävällisyys korostuu entisestään, sillä pehmittimenä käytetään uusiutuvista luonnonvaroista valmistettua kasvipohjaista pehmitintä, joka ei sisällä ftalaatteja. Quartz/Hovi-laatoilla on M1-rakennusmateriaaliluokitus.

Quartz/Hovi -laatoissa on UV-kovetteinen PUR-pintakäsittely, joten lattia on helppo pitää puhtaana eikä se vaadi käyttöönottovahausta.

Paksuus 2 mm
Pakkaus/kpl 12
Pakkaus 4,46 m²
Pituus 610 mm
Leveys 610 mm
Paino 4.0 kg/m²