Professional / Tuotteet / Quartz / Quartz/Hovi Mosaic Classic

Quartz/Hovi Mosaic Classic

Quartz/Hovi-perheen perinteisen Mosaic-kuosin suosituimmat värit täydentävät erillisenä Classic-kokoelmana Mosaic-kuvioitua mallistoa. Classicin voimakkaammalla kuviolla saadaan lattiaan vahvempaa kontrastisuutta; parhaimmillaan se onkin erittäin kovan kulutuksen kohteissa, esim. marketit ja erilaiset katutason sisääntuloaulat. Mosaic Classic -laattojen koko on 30 x 30 cm.

Ainutlaatuinen Quartz/Hovi-tuoteperhe

Suomalaisen Quartz/Hovi-tuoteperheen puristetut kvartsivinyylilaatat on tarkoitettu julkisiin tiloihin kovan kulutuksen kohteisiin. Quartz/Hovi-laattojen pääraaka-aineena käytetään kvartsihiekkaa, minkä ansiosta laatat kestävät hyvin kovaa kulutusta ja jopa trukkiliikennettä. Quartz/Hovi-laatoista on n. 60 vuoden käyttökokemukset.

Quartz/Hovi on ekologinen ja turvallinen lattiamateriaali; sen sisäilmapäästöt ovat aina olleet hyvin alhaiset, koska pehmittimien määrä kvartsivinyylilaatoissa on vähäinen. Uusissa mallistoissa sisäilmaystävällisyys korostuu entisestään, sillä pehmittimenä käytetään uusiutuvista luonnonvaroista valmistettua kasvipohjaista pehmitintä, joka ei sisällä ftalaatteja. Quartz/Hovi-laatoilla on M1-rakennusmateriaaliluokitus.

Quartz/Hovi -laatoissa on UV-kovetteinen PUR-pintakäsittely, joten lattia on helppo pitää puhtaana eikä se vaadi käyttöönottovahausta.

Katso Upofloor Quartz/Hovi esite

 

Paksuus 2 mm
Pakkaus/kpl 60
Pakkaus 5,4 m²
Pituus 300 mm
Leveys 300 mm
Paino 4.0 kg/m²