Professional / Tuotteet / Quartz / Quartz/Hovi Mosaic

Quartz/Hovi Mosaic

Quartz/Hovi Mosaic on puristettu kvartsivinyylilaatta kovan kulutuksen kohteisiin. Kuosiltaan hyvin käytön jälkiä peittävä Quartz/Hovi Mosaic on parhaimmillaan erityisen kovan rasituksen tiloissa, esim. käytävätiloissa, kouluissa ja myymälöissä.

Quartz/Hovi Mosaic, kuten muutkin Quartz/Hovi-tuotteet, on saatavissa koossa 30 x 30 cm, mutta lisäksi Mosaic-mallisto on kokonaisuudessaan saatavana myös koossa 61 x 61 cm. Näyttävä, iso laatta on nopea asentaa laajoihin tiloihin.

Ainutlaatuinen Quartz/Hovi-tuoteperhe

Suomalaisen Quartz/Hovi-tuoteperheen puristetut kvartsivinyylilaatat on tarkoitettu julkisiin tiloihin kovan kulutuksen kohteisiin. Quartz/Hovi-laattojen pääraaka-aineena käytetään kvartsihiekkaa, minkä ansiosta laatat kestävät hyvin kovaa kulutusta ja jopa trukkiliikennettä. Quartz/Hovi-laatoista on n. 60 vuoden käyttökokemukset.

Quartz/Hovi on ekologinen ja turvallinen lattiamateriaali; sen sisäilmapäästöt ovat aina olleet hyvin alhaiset, koska pehmittimien määrä kvartsivinyylilaatoissa on vähäinen. Uusissa mallistoissa sisäilmaystävällisyys korostuu entisestään, sillä pehmittimenä käytetään uusiutuvista luonnonvaroista valmistettua kasvipohjaista pehmitintä, joka ei sisällä ftalaatteja. Quartz/Hovi-laatoilla on M1-rakennusmateriaaliluokitus.

Quartz/Hovi -laatoissa on UV-kovetteinen PUR-pintakäsittely, joten lattia on helppo pitää puhtaana eikä se vaadi käyttöönottovahausta.

Katso Upofloor Quartz/Hovi esite

 

Paksuus 2 mm
Pakkaus/kpl 60
Pakkaus 5,4 m²
Pituus 300 mm
Leveys 300 mm
Paino 4.0 kg/m²