Professional / Tuotteet / Quartz / Quartz/Hovi Uni

Quartz/Hovi Uni

Yksivärinen Quartz/Hovi Uni on puristettu kvartsivinyylilaatta julkisiin tiloihin. Laaja värimallisto antaa runsaasti vaihtoehtoja värisuunnitteluun. Yksivärisellä Hovilla on myös helppo elävöittää esim. Quartz/Hovi Mosaicilla tai Quartz/Hovi Temalla suunniteltua lattiapintaa.

Mikäli Quartz/Hovi Unia käytetään laajana lattiapintana voimakkaasti likaantumiselle alttiissa kohteissa kuten kouluissa tai katutason myymälöissä, on hyvä muistaa, että yksiväriset lattiat vaativat aina hoidolta enemmän kuin kuvioidut. Täysin yksiväriset Quartz/Hovi-lattiat voidaan haluttaessa vahata käyttöönottovaiheessa.

Ainutlaatuinen Quartz/Hovi-tuoteperhe

Suomalaisen Quartz/Hovi-tuoteperheen puristetut kvartsivinyylilaatat on tarkoitettu julkisiin tiloihin kovan kulutuksen kohteisiin. Quartz/Hovi-laattojen pääraaka-aineena käytetään kvartsihiekkaa, minkä ansiosta laatat kestävät hyvin kovaa kulutusta ja jopa trukkiliikennettä. Quartz/Hovi-laatoista on n. 60 vuoden käyttökokemukset.

Hovi on ekologinen ja turvallinen lattiamateriaali; sen sisäilmapäästöt ovat aina olleet hyvin alhaiset, koska pehmittimien määrä kvartsivinyylilaatoissa on vähäinen. Uusissa mallistoissa sisäilmaystävällisyys korostuu entisestään, sillä pehmittimenä käytetään uusiutuvista luonnonvaroista valmistettua kasvipohjaista pehmitintä, joka ei sisällä ftalaatteja. Quartz/Hovi-laatoilla on M1-rakennusmateriaaliluokitus.

Quartz/Hovi -laatoissa on UV-kovetteinen PUR-pintakäsittely, joten lattia on helppo pitää puhtaana eikä se vaadi käyttöönottovahausta.

Katso Upofloor Quartz/Hovi esite

Paksuus 2 mm
Pakkaus/kpl 60
Pakkaus 5,4 m²
Pituus 300 mm
Leveys 300 mm
Paino 4.0 kg/m²