Professional / Tuotteet / Upofloor Zero

Upofloor Zero

Ei PVC:tä, ei pehmittimiä – eikä huolia. Upofloor Zero -matto on sekä käyttäjä- että ympäristöystävällinen, joten se sopii hyvin julkisiin tiloihin, myös turvallisuuden kannalta erityisen vaativiin, kuten kouluihin, päiväkoteihin, sairaaloihin ja muihin terveydenhuollon tiloihin. Mineraalipohjaisessa Zerossa on ionomeerivahvistettu pinta - helppohoitoinen, likaa hylkivä ja naarmunkestävä.

Upofloor Zeron laaja värimallisto antaa mahdollisuudet toteuttaa luovuuttasi vapaasti - yhdistelymahdollisuuksia on lähes rajattomasti. Halusitpa saavuttaa vähäeleisen tyylikkään tai hiomattoman ja urbaanin, tai ehkä pirteän värikkään tyylin, tämä mallisto sisältää tyyliin sopivat lattianpäällysteet. Pehmeä kontrastisuus antaa kuosille eloisuutta, joka tasoittuu lattiassa sisustuksen rauhalliseksi taustaksi.

Mallistot

Zero

Upofloor Zeron laaja värimallisto antaa mahdollisuudet toteuttaa luovuuttasi vapaasti - yhdistelymahdollisuuksia on lähes rajattomasti.

Zero Sound

Upofloor Zero Sound on käyttöominaisuuksiltaan, hoitomenetelmiltään ja kuosiltaan kuten Zero. Lisänä erinomaiset akustiset ja ergonomiset ominaisuudet.