Upofloor Zero-tuoteperhe

Ei PVC:tä, ei pehmittimiä – eikä huolia. Upofloor Zero -tuoteperheen lattiat ovat sekä käyttäjä- että ympäristöystävällisiä, joten ne sopivat hyvin julkisiin tiloihin, myös turvallisuuden kannalta erityisen vaativiin, kuten kouluihin, päiväkoteihin, sairaaloihin ja muihin terveydenhuollon tiloihin. Mineraalipohjaisessa Zerossa on ionomeerivahvistettu pinta - helppohoitoinen, likaa hylkivä ja naarmunkestävä.

Upofloor Zero -tuoteperheen laaja värimallisto antaa mahdollisuudet toteuttaa luovuuttasi vapaasti - yhdistelymahdollisuuksia on lähes rajattomasti. Halusitpa saavuttaa vähäeleisen tyylikkään tai hiomattoman ja urbaanin, tai ehkä pirteän värikkään tyylin, tämä mallisto sisältää tyyliin sopivat lattianpäällysteet. Pehmeä kontrastisuus antaa kuosille eloisuutta, joka tasoittuu lattiassa sisustuksen rauhalliseksi taustaksi.
Zero -tuoteperheen täydentää Zero Tile -laatta, jolla on mahdollista luoda saumaton yleisilme tai leikitellä eri väreillä, tehden toimintaa ohjaavia yksityiskohtia tilojen käyttötarpeiden mukaisesti.

Mallistot

Zero

Upofloor Zeron laaja värimallisto antaa mahdollisuudet toteuttaa luovuuttasi vapaasti - yhdistelymahdollisuuksia on lähes rajattomasti.

Zero Sound

Upofloor Zero Sound on käyttöominaisuuksiltaan, hoitomenetelmiltään ja kuosiltaan kuten Zero. Lisänä erinomaiset akustiset ja ergonomiset ominaisuudet.

Zero Tile

Zero Tile täydentää PVC- ja pehmitinvapaan Enomer® tuoteperheen. Zero Tile -laattalattialla on mahdollista luoda saumaton yleisilme tai voit leikitellä malliston 23 värillä ja luoda erilaisia tunnelmia.