Laattauutuuksia uudessa keraamisten laattojen kuvastossa

 

Keraamisten laattojen uusi kuvasto on ilmestynyt!

Keraamisten laattojemme perusmallistot löytyvät uudesta kuvastostamme 4/2011. Kuvasto kattaa vain osan laattatarjonnastamme; lisäksi käytettävissäsi ovat päämiestemme muut mallistot, joista löytyy vaihtoehtoja tuhansittain. Espoon myymälässämme tutustut valikoimiin parhaiten, tervetuloa!

Upofloor Laattamaailma

ULKO- JA SISÄTILALAATAT 

Erityisesti Ecotech ja Walks -laatat soveltuvat pakkasenkestävinä ulkoterasseille ja -käytäville. Molemmat ovat saatavina karheana (kitkaluokka R 11) ja sileänä Naturale (R 9) -versiona.

Ecotech
Mitallistettu, pakkasenkestävä porcellanato-laatta sisä- ja ulkotiloihin. Useita kokoja 10x10 cm:stä 60x120 cm:iin, kaksi paksuutta, neljä tasaista väriä. Ecotech valmistetaan 70%:sti tuotannossa syntyvistä kierrätysmateriaaleista ja sille on myönnetty Euroopan ympäristömerkki Ecolabel.

Tutustu Ecotech-laattaan

Walks
Mitallistettu, pakkasenkestävä porcellanato-laatta sisä- ja ulkotiloihin. Walks-laatoille on ominaista suuret värivaihtelut saman erän sisällä, jolloin laatoitettuun pintaan syntyy luonnollisen kivimäinen, eloisa kuvio. Viisi kokoa; kaksi neliö- ja kolme suorakulmaista muotoa, katso koot: Malliston ponnahduskuvat.

Tutustu Walks-laattaan

Ks. muut ulkotiloihin sopivat laatat

ERIKOISLAATOILLA YLELLISYYTTÄ ARKEEN

Laattapintojen ehdoton suosikkitrendi on tällä hetkellä iso laatta. Neljä näyttävintä uutuuttamme edustavat tätä ryhmää. Ilmeikkäät laatat antavat persoonallisen lisämausteen vaikkapa muuten yksivärisistä laatoista suunnitelluille seinäpinnoille

Constelación-seinälaatta
Hopeanhohtavat pallo- ja pilkkukuviot elävöittävät kiiltävää mustaa tai valkoista pintaa. Laatan koko 20 x 62,5 cm.

Tutustu laattaan

Karlovy-seinälaatta
Runsas ruusuinen kohokuvio antaa sisustukseen mystisen säväyksen. Valkoinen, syvä lila ja pronssinsävyinen laatta koossa 33 x 62,5 cm.

Tutustu laattaan

Ninna Nanna/Sonnelino -seinälaatta
Hillitty helmenhohtoinen kuviointi ja pehmeänvalkoinen sävy edustavat ehdottoman eleganttia suuntausta seinälaatoissa, koko 20 x 62,5 cm.

Tutustu laattaan

Eclectica-seinälaatta
Upea kolmiulotteinen pieni ruutukuvio, joka heijastaa valoa vaihtelevasti katselukulmasta ja valon suunnasta riippuen. Värit: helmiäishohtoinen valkoinen, musta sekä tummanruskea, koko 33 x 62,5 cm.

Tutustu laattaan

VÄRI-ILOA MÄRKÄTILOIHIN

Prismatics-seinälaatat ja kitkapintaiset Vogue RF -lattialaatat
muodostavat upeasti yhteensopivan yhdistelmän erityisesti kosteisiin tiloihin. Värimallistot ovat raikkaat ja puhdassävyiset; Prismatics-mallisto sisältää peräti 47 väriä kiiltäväpintaisina, osa näistä on saatavina myös mattapintaisina. Laaja kokovalikoima.

Tutustu Prismatics-laattaan

Vogue RF -klinkkerimallisto
16 väri- ja neljä kokovaihtoehtoa tarjoavat erityisesti Prismatics-seinien kanssa sävy-sävyyn sopivat laatat lattioihin kitkaluokassa R9.

Tutustu Vogue RF-laattaan