Keraamiset laatat - valinnan varaa ja hurmaavia uutuuksia

LEHDISTÖTIEDOTE
Marraskuu 2011

Upofloor tarjoaa maan kattavimmat valikoimat lattianpäällysteitä niin kodin- kuin julkisiinkin tiloihin. Yli kolmen vuoden ajan Upofloor on tarjonnut myös monipuolisen valikoima tasokkaita keraamisia laattoja, jotka valmistetaan lähinnä Italiassa, Espanjassa ja Englannissa.

Ulkolaatoilla selkeyttä pihaan ja terassille

Upofloorin laaja perusmallisto on koottu tuotekuvastoon, joka löytyy selattavana pdf-versiona nettisivuilta http://www.upofloor.fi/ > Keraamiset laatat > Laattamyymälä.

Ulkokäyttöön ulkoterasseille ja -käytäville mallistoista sopivat erityisesti pakkasenkestävät Ecotech ja Walks -laatat. Molemmat ovat saatavina karheana (R 11) ja hieman tasaisempana (R 9) versiona.
- Ecotech; useita kokoja 10x10 cm:stä 60x120 cm:iin; kaksi paksuutta; neljä tasaista väriä. Tuote valmistetaan 70 %:sti tuotannossa syntyvistä kierrätysmateriaaleista ja sille on myönnetty Euroopan ympäristömerkki Ecolabel.
- Walks; viisi kokoa, neljä kauniisti vaihtelevaa, aidon kiven ilmeistä väriä.

Ylellisyyttä arkeen

Neljä näyttävintä Upofloor-uutuustuotetta seinälaatoissa edustavat tämän hetken ehdotonta suosikkitrendiä - kookkaita laattoja. Ilmeikkäät laatat antavat mielenkiintoisen lisämausteen vaikkapa muuten valkoisista laatoista suunnitelluille seinäpinnoille.

- Constelación; hopeanhohtavat pallo- ja pilkkukuviot ovat kuin tähtisikermiä mustalla yötaivaalla. Musta- ja valko-pohjaisena, koko 20 x 62,5 cm.

- Karlovy; runsas ruusuinen kohokuvio antaa sisustukseen mystisen säväyksen. Valkoinen, syvä lila ja pronssinsävyinen laatta koossa 33 x 62,5 cm.

- Sonnelino-laatat kuuluvat Ninna Nanna -mallistoon, hillitty kuviointi ja pehmeänvalkoinen sävy edustavat klassisen tyylikästä suuntausta seinälaatoissa, koko 20 x 62,5 cm.

- Eclectica; pieni kolmiulotteinen ruutukuvio, joka heijastaa valoa kauniisti.Todella tasokasta ilmettä esimerkiksi keittiön välitilaan! Helmenhohtoiset värit valkoinen, musta ja tummanruskea, koko 33 x 62,5 cm.


Väri-iloa märkätiloihin

Prismatics-seinälaatat ja kitkapintaiset Vogue RF -lattialaatat muodostavat hienosti yhteen sointuvan yhdistelmän erityisesti kosteisiin tiloihin. Värimallistot ovat raikkaat ja puhdassävyiset; Prismatics-mallisto sisältää peräti 47 väriä kiiltäväpintaisina, osa näistä on saatavina myös mattapintaisina. Laaja kokovalikoima.

Vogue RF -klinkkerimallisto; 16 väri- ja neljä kokovaihtoehtoa tarjoavat Prismatics-seinille sävy-sävyyn sopivat laatat lattioihin kitkaluokassa R9.

Lisätietoja: Myymäläpäällikkö Merita Koiranen, p. 050 357 9951

Prismatics  Eclectica  Prismatics Kontiopuisto  Constellación

Lataa Prismatics        Lataa Eclectica          Lataa Prismatics            Lataa Constelatión