Upofloor Laattamaailman inspiroivat uutuudet 2011

LEHDISTÖTIEDOTE
15.2.2011

Upofloor Laattamaailman inspiroivat uutuudet 2011
- tuotteita korunkauniista mosaiikeista kovan ulkokäytön laattoihin

Upofloor Laattamaailma tarjoaa valtaisan valikoiman erilaisia keraamisia laattoja sisä- ja ulkokäyttöön. Tuotteet tulevat pääosin Italiasta, Espanjasta ja Englannista. Valikoimiin kuuluvat myös tasokkaat Mulia-lasitiilet.

Parhaiten koko tuotetarjonta on esillä Espoon myymälässä, jonka avarissa tiloissa voi rauhassa tutkia eri vaihtoehtoja. Suunnittelijoille tarkoitettu erillinen studio palvelee erityisesti ammattilaisia, paikalle voi vaikkapa tuoda omia asiakkaita saamaan ensi käden tuntumaa aitoihin tuotteisiin. Myymälässä voi halutessaan teettää myös 3D-kuvat omista laatoitussuunnitelmistaan.

Pieni on kaunista  

Bärwolfin mosaiikkilaatat ovat Upofloorin uutuusmallistoista laajin ja ilmeikkäin. Kauniisti valoa heijastavat lasimosaiikit, viehättävät helmiäismosaiikit, antiikin rakennustaiteesta muistuttavat marmorimosaiikit ja pyöreistä pikkukivistä valmistetut laatat - vaikkapa vain koriste-elementteinä käytettyinä - tuovat tilaan eloisan ja kukin omalla tavallaan kiehtovan ilmeen. Arjen ylittävä ylellinen kylpylätunnelma on helppo luoda kylpytiloihin millä tahansa Bärwolfin laattavaihtoehdoista. 
Katso tästä muutamia esimerkkejä

Väriterapiaa Voguelta

Kaikkiaan 38 iloista väriä ja kahdeksan kokoa - Vogue System antaa runsaasti mahdollisuuksia värikylläisiin pintaratkaisuihin.
Vogue RF -klinkkerit ovat lasitettuja ja kitkapintaisia (kitkaluokka R10) ja siten ihanteellisia kosteiden tilojen lattioihin. Laatta soveltuu hyvin esim. koulu-, päiväkoti- ja sairaalakohteisiin sekä luonnollisesti kodin tiloihin.
Vogue-seinälaatat on tarkkaan värikoordinoitu RF-lattialaattojen kanssa, saatavissa on sekä kiiltävät että mattapintaiset vaihtoehdot. Kokoja seinälaatoissa on useita: 5x5, 5x20, 5x40, 10x10, 10x20, 20x20, 20x40, 40x40, kaikki moduulimitoitettuja, joten erilaisten väri- ja kokosommitelmien suunnittelussa on vain taivas kattona.

Terraviiva-sisustuslaatat suomalaista käsityötä

Minna Komulaisen suunnittelemat, Suomessa käsin tehdyt keraamiset Terraviiva- sisustuslaatat ovat nyt myynnissä Upofloor Laattamaailmassa. Laattoja voidaan käyttää teollisesti valmistettujen laattojen joukossa tehostelaattoina antamaan persoonallista ilmettä keittiöön tai kylpyhuoneeseen. Niistä voi myös rakentaa taulukokonaisuuksia tai käyttää vaikkapa lasinalusina. Laatat sopivat hienosti yhteen esimerkiksi Laattamaailman Johnson Prismatics -laattojen kanssa. Prismatics-laattoja voi maaliskuun alusta tilata myös Terraviivan kautta. Terraviivan oma liike toimii Turussa.
http://www.terraviiva.fi/

Kiven kestävyyttä sisä- ja ulkotiloihin Walks-laatoilla

FloorGres Walks 1.0 uutuusmallisto tarjoaa luonnonkivimäistä ajatonta ilmettä pääasiassa erilaisiin julkisiin, mm. liike- ja edustustiloihin. Kodin tiloissa laatat sopivat esimerkiksi eteiseen, takka- ja olohuoneeseen sekä ulkoterassille, laatat ovat pakkasenkestäviä. Naturale-malliston kitkaluokka on R11 ja Soft-malliston R9. Lattioiden lisäksi Walks-laattoja voidaan käyttää myös seinissä ja julkisivuissa.

Laattojen paksuus on 10 mm ja koot vaihtelevat 20x40 cm:stä 40x80 cm:iin. Viisi laattakokoa antaa mahdollisuuden luoda pintaan lisäilmettä myös eri kokoja yhdistelemällä.
Mallistoja täydentävät eripituiset listellot sekä erikoiskappaleet.
Walks-mallisto tarjoaa neljä luonnollista värivaihtoehtoa: vaalea, vaalea hiekanruskea, grafiitinharmaa ja musta. Tuote on LEED-sertifioitu.


Ecotech - ekologinen laatta, minimalistinen ilme

Tyylikkään vähäeleisen FloorGres Ecotech -laatan valmistuksessa on käytetty n. 70% huolellisesti valittuja, muiden tuotteiden valmistusylijäämistä kierrätettyjä materiaaleja. Patentoitu valmistusmenetelmä takaa ympäristöystävällisen tuotannon ja laadukkaan tuotteen. Pakkasenkestävä, myös ulkotiloihin tarkoitettu laattamallisto tarjoaa neljä värisävyä hyvin vaaleasta lähes mustaan. Viidestä koosta pienin on 20x40 cm, suurin koko on vaikuttava 60x120 cm, paksuus 10 mm. Pintastruktuureista Matte on tasaisempi (R9), kun taas vasaroidussa Slate -pinnassa (R11) on paremmat liukuesteominaisuudet.
Ecotech-laatta on LEED-sertifioitu ja sille on myönnetty myös arvostettu Ecolabel-sertifiointi.

Lisätietoja:

Tuotepäällikkö Merita Koiranen/Upofloor Laattamaailma
Puh. 050 357 9951, merita.koiranen@upofloor.fi

Bärwolf Lasimosaiikki_thumb  Bärwolf Lasimosaiikki2_thumb  Vogue RF_thumb  Vogue RF2_thumb   Terra Viiva_thumb  Ecotech_thumb

Lataa Bärwolf  Lataa Bärwolf      Lataa Vogue RF   Lataa Vogue RFLataa Terraviiva Lataa Ecotech