Uutuustuotteilla kevyt lattiaremontti

LEHDISTÖTIEDOTE                                                                                                                                                                              1.6.2011

Uutuustuotteilla kevyt vaihtoehto lattiaremonttiin

Irtoasennettavat vinyylilankut vanhan pinnoitteen päälle

Lattian uusimisen ei suinkaan tarvitse olla työlästä saati sotkuista puuhaa. Upofloorin uudet vinyylilankut Exell ja Allure antavat mahdollisuuden nopeaan, helppoon ja siistiin lattiaremonttiin niin kodin- kuin julkisissakin tiloissa.

Exell - nopeasti uusi ilme liiketiloihin

Julkisiin tiloihin suunniteltu Exell on ihanneratkaisu mm. liike- ja toimistotiloihin, joihin halutaan tasokkaasti puun ilmeinen, kuitenkin kulutusta ja kosteutta kestävä sekä nopeasti asennettava lattiamateriaali. Exellillä esim. pienehkön liiketilan asennus käy alle puolen päivän sillä vanhaa päällystettä tarvitse repiä alta pois. Exell voidaan asentaa suoraan mm. muovimaton, -laatan, linoleumin, keraamisen laatan, laminaatin ja parketin päälle.

Exell-vinyylilankun koko on 152,4x914,4 mm ja paksuudet 3,8 mm ja 4,5 mm. Mallistossa on yli 20 vaihtoehtoa; lämpimiä perinteisiä puunsävyjä sekä trendikkäitä, kevyesti metallinhohtoisia ja harmaalla taitettuja puu- sekä raitakuoseja. PUR-käsitelty Exell-laatta on helppohoitoinen kovassakin kulutuksessa.

Allurella kodin lattian uusiminen onnistuu jokaiselta

Allure on vastaava kodin tilojen irtoasennettava vinyylilankku. Hinnaltaan edullisempi Allure tarjoaa samat hyvät asennus- ja käyttöominaisuudet kuin Exell. Kulutuspinnan paksuus 0,20 mm on kotikäytössä riittävä, kun julkisen tilan Exellin pinnanpaksuudet ovat 0,30 ja  0,55 mm. Allure-malliston kauniissa puukuoseissa on valinnanvaraa lähes valkoisesta hillityn vaaleisiin ja tyylikkään harmaasta eksoottiseen tummanruskeaan.

Exell ja Allure mullistavat vanhojen tilojen remontoinnin, sillä irtoasennettavat lankut voidaan asentaa helposti ja siististi suoraan vanhan pinnoitteen tai alustan päälle - asennus sujuu vieläpä ilman erikoistyökaluja. Lankkuja ei liimata kiinni alustaansa, ainoastaan niiden valmiit liimapinnat sovitetaan päällekkäin ja painetaan tiiviisti yhteen. Näin myös mahdollinen päällysteen poisto seuraavassa remontissa on helppoa ja edullista.

 

Lisätietoja: Jouko Siltanen, puh. 0400 634 479

Katso tuotetiedot ja mallisto Allure 
Tuotetiedot ja mallisto Exell
sekä asennusvideo