Upofloor Oy

Upofloor Oy on osa suomalaista perheyritystä Karelia-Upofloor Oy:tä, joka työllistää n. 750 (12/2010) henkeä Suomessa ja ulkomailla. Karelia-Upofloor Oy tuottaa erilaisia parkettituotteita, Upofloor Oy puolestaan keskittyy itse valmistamiinsa muovisiin ja PVC-vapaisiin lattianpäällysteisiin sekä Upofloor-parkettiin; lisäksi tarjonta kattaa lattialaminaatit, keraamiset laatat, linoleumit, kostean tilan päällysteet, urheilupäällysteet sekä erilaiset erikoistuotteet.

Upofloorilla on henkilöstöä n. 190 henkeä. Valmistavat tehtaat ovat Nokialla ja Ikaalisissa, myyntikonttoriverkosto kattaa koko maan ja paikalliset myyntikonttorit ovat toiminnassa myös Virossa, Saksassa ja Kiinassa. 

Alansa pioneeri ennen ja nyt

Jo 1950-luvulla Upofloor (silloinen Kymarno Oy) oli muovilattianpäällyste-
alan pioneeritoimija. Vuosikymmenten varrella olemme laajentaneet tarjontaa asiakkaidemme tarpeita seuraten ja tällä hetkellä Upofloor on käytännöllisesti katsoen täyden palvelun lattiatalo; tuotevalikoimastamme löytyvät lähes kaikki lattianpäällystetyypit niin kodin- kuin julkisiinkin tiloihin.

Uusi vuosituhat merkitsi jälleen Upofloorille nousua lattianpäällysteiden edelläkävijyyteen oman intensiivisen tuotekehitystoimintamme myötä. Vuonna 2004 syntyi PVC- ja pehmitinvapaa LifeLine, julkisten tilojen lattianpäällyste, joka on suunniteltu käyttäjien hyvinvointia ja tulevaisuuden tiukentuvia ympäristövaatimuksia silmälläpitäen. Maailmanlaajuisestikin omassa luokassaan painiva LifeLine on kasvanut kokonaiseksi tuoteperheeksi ja sen markkinat ovat laajenneet niin Keski-Eurooppaan kuin USA:hankin. Tulevaisuuden kasvavaan PVC-vapaiden lattioiden kysyntään Upofloor on varautunut rakentamalla lisäkapasiteettia Ikaalisten tehtaalle,  laajennusosa valmistui vuonna 2010. 

 
    upofloor_sivukuva1.jpg

Pääkonttori ja mattotehdas Nokian tehdassaaressa.

upofloor_sivukuva2.jpg